Kerst 2017

Deze decembermaand nemen wij geen reserveringen aan m.b.t. catering. In verband met de gaande verbouwing hebben we weinig koelruimte en moeten we teveel improviseren. We hopen op uw begrip. Bij gelegenheid, zal de koeling gevuld zijn met lekkere hapjes of desserts. Dus komt u gerust langs om te kijken of we wat lekkers hebben. En is er iets op, dan is het helaas op. Gelukkig hebben wij altijd nog onze collega's in de Vershof, die ook heerlijk feestelijke hapjes in de vitrines hebben liggen. Komt u gezellig winkelen, bij ons in de Vershof.

 

Tip: kom de week voor kerst al eens langs, Bij ons in de keuken. 

Wellicht kunt u al wat (langer houdbare) lekkernijen meenemen.

  

EEN GEZELLIGE KERST GEWENST!


Catering

Onze keuken willen wij graag thuis laten ervaren. semi sashimi zalmOnze hapjes zijn ideaal voor alle soorten feestjes en gelegenheden waar je lekker wilt eten, maar niet verplicht aan tafel hoeft te zitten. Onze 'bites' zijn kleine hapjes, maar kunnen ook een diner of lunch vervangen.

Zoet of hartig, onze bites zijn altijd 100% ambachtelijk bereid, een lust voor het oog en veroorzaken kleine smaakexplosies in je mond. Bij ons in de keuken ontwikkelen we regelmatig nieuwe recepten; dus geen standaardwerk!

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door flexibiliteit, creativiteit, originaliteit en niet in de laatste plaats door de persoonlijke aandacht. De bites worden vers bereid, dus reservering vooraf is noodzakelijk en zijn af te halen in de winkel (bezorging in overleg). Enkele hapjes behoeven op locatie door uzelf nog de laatste finishing touch.

 

Ben je op zoek naar catering voor ca 30 personen of meer?

Neem dan altijd tijdig contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

  

 

Big Green Egg & kok op locatie?

Vanaf heden zijn wij ook steeds vaker op locatie te vinden. Let wel, we zijn maar beperkt beschikbaar,

dus ben je geinteresseerd? Vraag tijdig naar de mogelijkheden. 

BGE oplocatie