!! Verbouwing Vershof !!

Het eerste kwartaal van 2018 zal bij ons geheel in het teken staan van de verbouwing. Eind januari verhuizen we naar een tijdelijke winkel, waar we helaas wat minder traiteur- & cateringmogelijkheden hebben. Mocht u toch een bepaalde wens hebben vanaf circa 30 personen, neem dan altijd even contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

In april 2018 verwachten we weer terug in onze verbouwde winkel te zitten. Waar we hopen een nieuw mooi fris vernieuwd concept neer te zetten, met hopelijk weer de lekkere verrassende smaken die u van ons gewend bent.


Catering

Onze keuken willen wij graag thuis laten ervaren. semi sashimi zalmOnze hapjes zijn ideaal voor alle soorten feestjes en gelegenheden waar je lekker wilt eten, maar niet verplicht aan tafel hoeft te zitten. Onze 'bites' zijn kleine hapjes, maar kunnen ook een diner of lunch vervangen.

Zoet of hartig, onze bites zijn altijd 100% ambachtelijk bereid, een lust voor het oog en veroorzaken kleine smaakexplosies in je mond. Bij ons in de keuken ontwikkelen we regelmatig nieuwe recepten; dus geen standaardwerk!

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door flexibiliteit, creativiteit, originaliteit en niet in de laatste plaats door de persoonlijke aandacht. De bites worden vers bereid, dus reservering vooraf is noodzakelijk en zijn af te halen in de winkel (bezorging in overleg). Enkele hapjes behoeven op locatie door uzelf nog de laatste finishing touch.

 

Ben je op zoek naar catering voor ca 30 personen of meer?

Neem dan altijd tijdig contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

  

 

Big Green Egg & kok op locatie?

Vanaf heden zijn wij ook steeds vaker op locatie te vinden. Let wel, we zijn maar beperkt beschikbaar,

dus ben je geinteresseerd? Vraag tijdig naar de mogelijkheden. 

BGE oplocatie